Modificări survenite în conducerea A&D Pharma (parte a Dr.Max Group)

București, 15 februarie 2019 - În urma integrării cu succes a A&D Pharma în Dr.Max Group, Robert Popescu – CEO A&D Pharma va pleca din companie cu efect imediat. Până la momentul în care un nou CEO va fi numit, Leonardo Ferrandino – Președinte și CEO Dr.Max va conduce cu titlul de interimar compania.

Mihaela Scărlătescu a vorbit pentru Wall-Street despre provocările muncii de zi cu zi

Mihaela Scărlătescu, Head of Legal and Compliance Department A&D Pharma, a acordat publicației Wall-Street un interviu în exclusivitate în care a vorbit despre munca nevăzută din spatele unei companii farmaceutice, dar și despre criza medicamentelor din România.

respiro-farmacii-idependente

855 de farmacii independente s-au înrolat in programul Respiro, în primii 2 ani de la lansare

RESPIRO, unul dintre cele mai dinamice programe de susținere a industriei farmaceutice din România, dezvoltat de A&D Pharma, lider pe piața locală de retail și distribuție de medicamente, a integrat 855 de farmacii independente în doi ani de la inaugurare și țintește să ajungă la o comunitate de 1000 de unități până la finalul anului 2018.

Dr Max

Dr. Max va deveni oficial unul dintre cele mai mari lanțuri de farmacii din România

Consiliul Concurenței a aprobat tranzacția prin care Dr. Max a achiziționat A&D Pharma. Tranzacția este în curs de finalizare.

Mediplus partener Gala farmacistilor

Mediplus, partener principal la Gala Farmaciștilor

Aseară, într-o atmosferă elegantă, a avut loc a VI-a ediție a Galei Farmaciștilor din România. Evenimentul, organizat de Colegiul Farmaciștilor din România și găzduit de World Trade Center a adus alături cele mai importante figuri din industria farmaceutică.

Head of Legal&Compliance Department  Mihaela Scarlatescu,

Mihaela Scarlatescu este unul din cei mai influenți 10 avocați români din GC Powerlist

Colega noastra Mihaela Scărlătescu, Head of Legal&Compliance Department, a intrat anul acesta pe lista celor mai influenți 500 GC (General Counsels) din Europa Centrală și de Est, listă întocmită de directorul juridic internațional Legal 500.

absolventi Sensiblu farmacist

Toamna, Sensiblu numără bobocii!

Inspirați de profesionalismul farmaciștilor Sensiblu, peste 50 de proaspeți absolvenți ai Facultăților de Farmacie din București și din țară au îmbrăcat halatul cu ecusonul de Farmacist Sensiblu.

Conferinta Mediplus

A XVI-a ediție a Conferințelor Mediplus s-a încheiat

Mediplus, cea mai mare companie de distribuție de medicamente din România, a încheiat a XVI-a ediție a Conferințelor Farmaceutice Regionale la București, în cadrul Hotelului Crowne Plaza.

Sensiblu sponsor turism medical

Sensiblu este sponsor al Conferintei de Turism Medical

Sensiblu participă în calitate de sponsor la Conferința Națională de Turism Medical, primul eveniment de anvergură în domeniul turismului medical, care are loc la Phoenicia Grand Hotel.

Conferinte  Mediplus Brasov

Conferințele Mediplus din Brașov și Sibiu au adunat peste 350 de participanți

Mediplus, cea mai mare companie de distribuție de medicamente din România a organizat miercuri, 18 octombrie la Brașov și joi, 19 octombrie la Sibiu, Conferința Regională dedicată farmaciștilor din regiune. Peste peste 350 de farmaciști au acceptat invitația Mediplus la dialog, participând la o serie de sesiuni de prezentări știintifice, precum și la un panel de discuții pe teme farmaceutice actuale.