noimage

Cezar Zaharia va prelua conducerea A&D Pharma, subsidiară a Dr.Max Group, în calitate de CEO

București – 14 iunie 2019 – Cezar Zaharia va prelua conducerea Grupului A&D Pharma, parte a Dr.Max Group, în calitate de Chief Executive Officer, începând cu data de 1 august 2019.

A&D Pharma, subsidiară a Dr.Max Group, a încheiat achiziţia a 46 de farmacii noi

A&D Pharma a achiziţionat 46 de farmacii din reţeaua Belladonna Procesul de integrare se va întinde pe parcursul mai multor luni

Modificări survenite în conducerea A&D Pharma (parte a Dr.Max Group)

București, 15 februarie 2019 - În urma integrării cu succes a A&D Pharma în Dr.Max Group, Robert Popescu – CEO A&D Pharma va pleca din companie cu efect imediat. Până la momentul în care un nou CEO va fi numit, Leonardo Ferrandino – Președinte și CEO Dr.Max va conduce cu titlul de interimar compania.

Mihaela Scărlătescu a vorbit pentru Wall-Street despre provocările muncii de zi cu zi

Mihaela Scărlătescu, Head of Legal and Compliance Department A&D Pharma, a acordat publicației Wall-Street un interviu în exclusivitate în care a vorbit despre munca nevăzută din spatele unei companii farmaceutice, dar și despre criza medicamentelor din România.

respiro-farmacii-idependente

855 de farmacii independente s-au înrolat in programul Respiro, în primii 2 ani de la lansare

RESPIRO, unul dintre cele mai dinamice programe de susținere a industriei farmaceutice din România, dezvoltat de A&D Pharma, lider pe piața locală de retail și distribuție de medicamente, a integrat 855 de farmacii independente în doi ani de la inaugurare și țintește să ajungă la o comunitate de 1000 de unități până la finalul anului 2018.

Dr Max

Dr. Max va deveni oficial unul dintre cele mai mari lanțuri de farmacii din România

Consiliul Concurenței a aprobat tranzacția prin care Dr. Max a achiziționat A&D Pharma. Tranzacția este în curs de finalizare.

Mediplus partener Gala farmacistilor

Mediplus, partener principal la Gala Farmaciștilor

Aseară, într-o atmosferă elegantă, a avut loc a VI-a ediție a Galei Farmaciștilor din România. Evenimentul, organizat de Colegiul Farmaciștilor din România și găzduit de World Trade Center a adus alături cele mai importante figuri din industria farmaceutică.

Head of Legal&Compliance Department  Mihaela Scarlatescu,

Mihaela Scarlatescu este unul din cei mai influenți 10 avocați români din GC Powerlist

Colega noastra Mihaela Scărlătescu, Head of Legal&Compliance Department, a intrat anul acesta pe lista celor mai influenți 500 GC (General Counsels) din Europa Centrală și de Est, listă întocmită de directorul juridic internațional Legal 500.

absolventi Sensiblu farmacist

Toamna, Sensiblu numără bobocii!

Inspirați de profesionalismul farmaciștilor Sensiblu, peste 50 de proaspeți absolvenți ai Facultăților de Farmacie din București și din țară au îmbrăcat halatul cu ecusonul de Farmacist Sensiblu.

Conferinta Mediplus

A XVI-a ediție a Conferințelor Mediplus s-a încheiat

Mediplus, cea mai mare companie de distribuție de medicamente din România, a încheiat a XVI-a ediție a Conferințelor Farmaceutice Regionale la București, în cadrul Hotelului Crowne Plaza.