A&D Pharma, subsidiară a Dr.Max Group, a încheiat achiziţia a 46 de farmacii noi

  • A&D Pharma a achiziţionat 46 de farmacii din reţeaua Belladonna 

  • Procesul de integrare se va întinde pe parcursul mai multor luni 

Bucureşti, martie 2019 – Lanţul de farmacii Punkt, parte a Grupului A&D Pharma, şi-a întărit poziţia pe piaţă prin achiziţionarea şi integrarea a 46 de farmacii din reţeaua Belladonna.

Leonardo Ferrandino,  CEO Interimar A&D Pharma și Președinte & CEO Dr.Max Group: “Odată cu integrarea celor 46 unităţi noi în lanţul de farmacii Punkt reconfirmăm faptul că suntem un grup dinamic. Nu ne vom opri aici, vom continua să ne dezvoltăm pentru a le asigura pacienților și clienților servicii de înaltă calitate și produse la prețuri accesibile, ce vor contribui pozitiv și proactiv la viața comunității din care facem parte.”

Tranzacţia respectă toate criteriile în vigoare impuse de lege şi a fost aprobată de Consiliul Concurenţei, ceea ce marchează o nouă etapă în procesul de integrare a celor 46 de farmacii, proces care se va întinde pe parcursul mai multor luni.

 

Ca urmare a achiziționării farmaciilor Beladonna din București, peste 180 de noi angajați se vor alătura Grupului A&D Pharma.

***

Despre A&D Pharma

Cu o experiență de  aproximativ 25 de ani pe piața locală, A&D Pharma, parte din Dr.Max Group, este unul dintre cele mai mari grupuri farmaceutice din România, care oferă servicii integrate de import, distribuție și retail pentru produse farmaceutice.

A&D Pharma operează în prezent trei linii de business:

 Mediplus –  unul dintre liderii de piață în domeniul distribuției de produse farmaceutice;

 Sensiblu și Punkt -  cele mai importante lanțuri naționale de farmacii;

A&D Pharma Marketing&Sales - oferă servicii cu valoare adăugată producătorilor internaționali de medicamente, în zona Europei Centrale și de Est.

 Mai multe informații pe: www.adpharma.com

***

Pentru mai multe detalii: comunicare@adpharma.com