Head of Legal&Compliance Department  Mihaela Scarlatescu,

Mihaela Scarlatescu este unul din cei mai influenți 10 avocați români din GC Powerlist

Colega noastra Mihaela Scărlătescu, Head of Legal&Compliance Department, a intrat anul acesta pe lista celor mai influenți 500 GC (General Counsels) din Europa Centrală și de Est, listă întocmită de directorul juridic internațional Legal 500.

Consilierii juridici din corporații au fost selectați pe baza unor cercetări riguroase, care au inclus interviuri cu partenerii-cheie ai firmelor de avocatură și cu in-house counsels din regiune. Cercetarea a urmărit să-i evidențieze pe profesioniștii dreptului din departamentele juridice ale firmelor care au contribuit la schimbarea sau formarea opiniilor în cadrul companiei sau industriei, au dezvoltat soluții tehnice strălucite pentru rezolvarea unor probleme complexe, au creat structuri inovatoare ce au avut ca efect un avans al business-ului, ori au creat modele ce au fost preluate de alți GC.

Prin această nominalizare, Mihaela este unul din cei zece români prezenți în GC Powerlist, alături de nume recunoscute din sfera juridică. 

Cu peste zece ani de experiență ca in-house lawyer, succesul Mihaelei este demonstrat de rezultatele obținute în cadrul unor proiecte desfășurate în toate ramurile industriei farmaceutice: producție, promovare, reglementare, comerț cu ridicata și cu amănuntul. 

În calitate de Head of Legal and Compliance Departament, Mihaela conduce de 3 ani echipa juridică a Grupului A&D Pharma, formată din 15 oameni, gestionând toate activitățile legale ale Grupului.

Ne bucurăm să avem în echipa A&D Pharma un profesionist de 10!